In februari gebeurd het.

kalender 2019
Eigenlijk heb je twee maanden in het jaar dat overwegend festiviteiten worden gevierd. december en februari. In februari gebeurd het.

Natuurlijk is Valentijnsdag traditiegetrouw op 14 februari. De dag van de liefde noemen we dat. Ook wordt carnaval veel in februari gevierd, met soms een uitschieter in maart. Chinees Nieuwjaar vindt vaak ook in februari plaats.

Allemaal feesten die stuk voor stuk door veel mensen gevierd worden en hun aandacht behoeven. Valentijnsdag is kenmerkend door de commerciële trucs van de winkeliers (steun de middenstand!) en carnaval is vooral zuipen. Chinees Nieuwjaar daarentegen is een heel cultureel feest.

Al deze evenementen zijn leuk maar op websites en weblogs vaak nog een beetje los van elkaar belicht. Wij van de februari weblog zien enige samenhang. De februari weblog is zoals gezegd de weblog over alles wat met de maand februari te maken heeft. Niet alleen de feesten in de maand februari maar ook de schrikkeldag, als die er is eens in de vier jaar, wordt bijvoorbeeld gevierd.

Neem eens een kijkje op deze weblog. De weblog heeft komend jaar (februari 2019) een luchtig en informeel karakter. Samen vieren we de maand februari!

PuzzleMuzzle Breinbrekers

PuzzleMuzzle Breinbrekers is ontstaan uit een passie voor leuke en originele puzzels die onze hersenen een behoorlijke tijd kunnen bezighouden zonder dat de verveling toeslaat. De webshop bedient een niche waarbij mensen op zoek zijn naar hersenkrakers die niet zomaar overal te vinden zijn. Naast het feit dat onze producten zorgen voor de nodige uren tijdverdrijf en hersengymnastiek, hebben vele puzzels een verrassend leuke uitstraling. Hierdoor krijgen we enthousiaste reacties van klanten die het zelfs leuk vinden om diverse breinbrekers gewoon op een salontafel of bijzettafel als sieraad neer te leggen.

Training van onze hersenen.

Zoals onomstotelijk is bewezen dat sporten gezond is voor ons lichaam, staat inmiddels ook vast dat onze hersenen “lui” worden indien ze niet in conditie worden gehouden. Natuurlijk kan het trainen van onze brein op veel verschillende manieren. In deze tijd van computers en digitalisering zijn er online legio denkspelletjes te vinden. Maar indien je normaal overdag al uren achter en met een computer werkt kan het een verademing zijn om gewoon met je hoofd en handen bezig te zijn zonder dat er een beeldscherm aan te pas komt. Juist voor die mensen is PuzzleMuzzle Breinbrekers een waardevolle en interessante webshop om eens rond te snuffelen.

Puzzel-vaardigheden op verschillende niveaus.

Of we nu met volwassenen of kinderen te maken hebben, het maakt eigenlijk niet uit. Er zal altijd een verschil bestaan in vaardigheden en geoefendheid als het gaat om puzzelen. PuzzleMuzzle probeert hier echt rekening mee te houden door puzzels aan te bieden van verschillende moeilijkheidsgraden. Niets is zo frustrerend als je een breinbreker hebt aangeschaft die binnen 5 minuten al ontrafeld is. Aan de andere kant is het ook niet leuk als je al dagen bezig bent met de puzzel en de oplossing blijft ver uit zicht. Onze systematiek van het indelen in moeilijkheids-categorieën kan hierbij een goed hulpmiddel zijn.

Kwaliteit en service voorop.

Op de site van PuzzleMuzzle vind je alleen producten die aan de hoogste eisen voldoen en van de juiste CE-markeringen zijn voorzien zoals dat in Europa is voorgeschreven. Dit voorkomt teleurstellingen want enthousiaste en tevreden klanten is prioriteit nummer 1! Heb je vragen over onze breinbrekers of wil je iets weten over onze service? Neem gerust contact met ons op. Wij proberen iedere vraag zo snel en goed mogelijk te beantwoorden.